Om

DRÖMVÄVERSKAN

 

Jag heter Ida Vesterlund och jag är friskvårdsterapeut och livscoach. Jag hjälper dig att skapa det goda livet åt dig själv.

Som coach hjälper jag dig med att genomföra livsstilsförändringar, med personlig utveckling, att identifiera drömmar och mål, samt skapa välmående och högre livskvalitet.

E-post: dromvaverskan@gmail.com Telefon: 0730 75 72 73.

Jag har F-skattesedel, följer International Coach Federations riktlinjer och behandlar personuppgifter enligt PUL

Nyckeln till att skapa livskvalitet är att integrera det bästa av det moderna med det som är naturligt för oss och kombinera det med våra personliga värderingar, intressen och behov. Jag hämtar inspiration från vad som kan betraktas som en naturlig eller ursprunglig livsstil för människan eftersom jag tror att det vi är anpassade för också oftast är det vi mår bäst av.

Mitt arbetssätt är i första hand coachande samtal med kognitiv pedagogik och mental träning, tillsammans med praktiska övningar och hemuppgifter.

Hälsa är naturligtvis en viktig del av det goda livet, men det finns andra faktorer också som är viktiga för vår livskvalitet. För att vi ska trivas har även t ex personlig utveckling, relationer, trygghet, glädje och att känna att det man gör är meningsfullt, stor betydelse.

 

Föredrag, friskvårdsstrategier och friskvårdsaktiviteter för företag

Jag erbjuder specialanpassad coachning för dig som varit deprimerad. Du som är introvert eller extra känslig (ESP) kan också få coachning som är speciellt anpassad för dig. Dessutom kan du få hjälp med att skapa livskvalitet för människans bästa vän hunden, eller att få ditt hem eller din uteplats inredd på ett sätt som främjar välmående.

 

E-kurser och coachning om personlig utveckling, att nå sina mål, livsstil och hälsa

Copyright © All Rights Reserved