Inredning

DRÖMVÄVERSKAN

 

Våra fysiska omgivningar har stor betydelse för hur vi mår. Låt ditt hem vara med och bidra till ditt välmående.

Vi tillbringar en stor del av våra liv i hemmet och därför hänger livsstil och inredning ihop. Att inreda innebär att utforma en miljö som är funktionell, vacker och förmedlar en viss atmosfär. När man lyckas med det kan inredningen vara med och främja livskvalitet.

Det är du som ska använda rummet, så därför står dina önskemål och behov i centrum. Vi diskuterar hur du använder rummet och vad du tycker om för färger och stilar. Vi diskuterar om du i första hand vill arbeta med de möbler och accessoarer du har och presentera dem på bästa möjliga sätt, eller om du vill byta ut hela inredningen.

Observera att jag endast arbetar som rådgivare och konsult och de angivna priserna nedan endast avser detta. I fall där nya möbler, accessoarer, färg etc införskaffas, tillkommer kostnaden för dessa.

Som rådgivare och konsult utför jag inget hantverksarbete själv. I fall där stora möbler ska flyttas måste du se till att det finns personer på plats som kan flytta dem. I annat fall måste du underrätta mig så att jag kan anlita bärhjälp och då tillkommer priset för arbetskraft.

Inredning för kontor, hotell, klubbar

och restauranger

Undersök gärna priser för möbler, tapeter, accessoarer osv innan du kontaktar mig, så att du har en uppfattning om hur mycket du egentligen kan vänta dig att få för din budget.

För mer information och prisuppgifter kontakta oss på dromvaverskan@gmail.com

Om du önskar kan jag vid behov hjälpa dig att anlita hantverkare som t ex målare eller snickare, men dessa tjänster ingår inte i priset utan deras arvoden tillkommer.

 

Inredning av hem och råd till dig som bara vill snygga till det lite hemma

 

 

Copyright © All Rights Reserved