E-kurser

DRÖMVÄVERSKAN

 

Alla som vill förverkliga sina drömmar ska ha tillgång till inspiration och stöd.

När du deltar i en e-kurs, får du ta del av samma verktyg som när du får coachning enskilt och du får också tillgång till sparring med mig som coach. Dessutom får du möjlighet att dela erfarenheter med andra. Låt dig inte begränsas av avstånd, välj en e-kurs. Du får mer valuta för pengarna. Läs mer om vardera kurs genom att klicka på länkarna till höger.

Utöver diskussioner och sparring, får du kursmaterial i form av föreläsningar på video och texter. Jag använder Facebook och Wordpress som plattform för e-kurserna, för att göra dem så lättillgängliga som möjligt.

Du anmäler dig till en kurs genom att klicka på ett alternativ i listan över kurser här ovan. Då kommer du till en sida med information om kursen du valt. Du anmäler dig och betalar samtidigt genom att trycka på köp-knappen på den sidan. Betalning sker via PayPal och du kan betala med VISA eller Mastercard. Du kan även anmäla dig via e-post och betala med BankGiro. Du får då en bekräftelse på din anmälan och i det mejlet finns mer information om hur du betalar.

Många är redan medlemmar på Facebook och vet hur man använder funktionerna där. Både Facebook och Wordpress är gratis och enkla att få tillgång till och använda för den som inte är så van.

Många är oroliga över den personliga integriteten på internet. När det gäller deltagande i e-kurser kan man lätt minimera riskerna. Man kan själv välja hur aktiv man vill vara och hur mycket, om någon, personlig information man vill lämna ut. Läs mer om Drömväverskans syn på integritet vid e-kurser och coachning via internet.

"The difference between ordinary and extraordinary is just that little "extra"

Vi använder slutna grupper för diskussioner, så ingen annan kan se att du deltar eller vad som diskuteras. För att kunna delta behöver du en inbjudan till gruppen. Denna inbjudan skickas till dig via e-post efter att du betalat.

För att kunna skicka inbjudan behöver jag känna till ditt namn och din e-mailadress. Därför är det viktigt att du uppger din e-mailadress när du anmäler dig.

 

"We can choose to make ourselves heroes"

-T. Thorne Coyle

Copyright © All Rights Reserved