Coachning

DRÖMVÄVERSKAN

 

Livet ska vara ett nöje. Man ska bli glad när man vaknar på morgonen. Jag hjälper dig att få in mer glädje i din vardag.

Jag hjälper dig att göra konkreta förändringar i ditt liv. Det kan vara allt från att minska stressen eller gå ner i vikt, till att byta karriär eller förverkliga en dröm. Om du känner att du saknar något i ditt liv men inte riktigt vet vad, kan jag hjälpa dig att se vad det är du behöver förändra.

Exempel på vad jag kan hjälpa dig med:

Nå dina mål och förverkliga dina drömmar

Upplev mer glädje i vardagen

Få styr på studierna

Hantera stress och krav

Hälsosammare livsstil

Få självinsikt -finn dig själv och den du vill vara

Bli mer harmonisk med mindfulness

Du kan välja mellan att få coachning ansikte mot ansikte eller via internet, beroende på vilket som passar dig bäst. För coachning ansikte mot ansikte kan du välja om du vill bli coachad under en lugn promenad, träffas utomhus någonstans där vi kan sitta i lugn och ro, eller på mitt kontor.

Att vara livscoach innebär att hjälpa till att förvalta och förverkliga människors drömmar. Alla har vi någon dröm och både stora och små drömmar är lika värdefulla, för det är drömmarna ger guldkant åt tillvaron. Mitt jobb är inte att uppfylla dina drömmar åt dig, men jag hjälper dig att utforska vad du egentligen drömmer om och jag agerar bollplank när du letar efter vägar att uppfylla dem.

Enkel konsultation 800 kr. Bokar du in och betalar för 5 sessioner på en gång betalar du 3600 kr och om du bokar och betalar 10 sessioner på en gång betalar du 7200.

Studenter som har studentkort betalar 600 kr/session, 2700 för 5 sessioner och 5400 för 10.

För frågor och tidbokning, kontakta mig: dromvaverskan@gmail.com

“Doing the right thing is more important than doing the thing right."

-Peter Drucker

"En dag ska vi dö.

Alla andra dagar ska vi leva."

-Per Olov Enquist

Copyright © All Rights Reserved